​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Salgs- & leveringsbetingelser

Kene Regnskabsservice ApS

Som udgangspunkt for et samarbejdet indgås en aftale om omfanget af vort arbejde.
Dette sker på den standardaftale som i sin tid var foreskrevet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen for godkendte erhvervsserviceleverandører. Der sker en løbende fakturering af ydelser baseret på medgået tid tillagt omkostninger vedr. f.eks. kørsel/broafgift/flybillet o.lign.

Eneste tilfælde hvor en sådan aftale ikke udfærdiges, er i de tilfælde hvor en konkritiseret specifik opgave skal løses. Her udfærdiges alene en ordrebekræftelse, skriftlig opgavedefinering eller anden bindende aftale

Såfremt der sælges produkter, sælges disse i.h.t. købeloven og forbliver sælgers ejendom til endelig betaling har fundet sted.

Ved forsinket betaling er sælger berettiget til at opkræve morarenter i henhold til købelovens bestemmelser herom fra betalingsfristens udløb, og indtil betaling sker. Sælger er endvidere berettiget til at opkræve gebyr ved udsendelse af rykker/betalingspåmindelse. Rentesatsen er 1,75% og beregnes på baggrund af faktiske rentedage.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt