​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Erhvervsservice / administrationsservice

At vi er erhvervsserviceleverandør, betyder bl.a at vi har en professionel revisor- og rådgiveransvarsforsikring.​​

Erhvervsservice er en god forretning for dig

Erhvervsservice og/eller regnskabsservice kan skræddersys, så det passer til netop din virksomhed - uanset om du arbejder inden for handel og service, landbrug, industri, forarbejdning eller håndværk.

Det kan være svært at sætte tal på, hvad det koster at overlade bogføringen, regnskabsservicen, eller hele administrationsservicen/administrationsdelen og dermed papirarbejdet til professionelle frem for at klare det selv. Men erfaringerne viser, at mindre virksomheder kan spare op til 75% af den tid, de normalt bruger på administration. Og det er vel at mærke tid, de i stedet kunne bruge til at tjene penge på deres kerneforretning.

Erhvervsservice / administrationsservice er et samlet udtryk for de serviceydelser som vi tilbyder vores kunder (regnskabsservice - administrationsservice - ejendomsadministration - bogføring - rådgivning - bogholderi). Vores kunder kan så vælge præcis den serviceydelse, der bedst passer til deres virksomhed.

Savner du svar på netop dit behov/ønske

Det er vanskeligt på lidt plads, at beskrive den store palette vi har, og med alle de facetter der er knyttet dertil. Så savner du svar på spørgsmål, eller blot har lyst til at forhøre dig om mulighederne, så ring til os - det er derfor, vi er her.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt