​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Bruger- og vedligeholdelses vejledning

Hvad er en bruger- og vedligeholdelsesvejledning?

En bruger- og vedligeholdelsesvejledning er en beskrivelse og vejledning i eller på, hvordan man vedligeholder et lejemål.

I alle de lejekontrakter vi udfærdiger, det være sig såvel erhvervslejekontrakter som boliglejekontrakter, er denne bruger- og vedligeholdelsesvejledning en integreret del af lejekontrakten, og beskriver, hvordan man vedligeholder sine blandingsbatterier, renholder toiletskål, bundventil, vedligeholder trægulvene, lufter ud og meget meget mere.

Hvorfor har vi brugt så mange ressourcer både tidsmæssigt og økonomisk på den?

Det har vi af den simple årsag, at den er en stor og uvurderlig hjælp for såvel lejer som udlejer.

Hvorfor den er det, kan du læse mere om i det følgende afsnit.

​Hvad er formålet med den?

Formålet er primært at reducere såvel lejer som udlejers omkostninger, og dermed gøre dagligdagen nemmere og mere gnidningsløs.

Før vi for år tilbage, ikke havde en sådan vejledning, kunne lejerne ringe om "et eller andet problem", hvorefter vi sendte viceværten ud på inspektion.

Viste det sig her, at årsagen reelt skyldtes lejers manglende vedligeholdelses, udløste dette naturligvis en faktura til lejer, der igen medførte frustration og irritation hos både lejer og udlejer. 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt