​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Linoleumsgulve og vinylgulve af høj kvalitet til erhverv og privat   

​Går du og drømmer om at få lagt linoleumsgulve? I så fald er du kommet til det helt rette sted. Hos Kene Gulve & Gardiner ApS i Odense nær Svendborg og Ringe på Fyn, tilbyder vi linoleumsgulve og vinylgulve for private og erhverv. Du bør vælge et gulv af linoleum, hvis du ønsker lang holdbarhed og hygiejne i højsædet. Det bekræftes bl.a. ved, at det ofte anvendes på sygehuse, lægehuse, laboratorier, skoler o. lign. Endvidere er et linoleumsgulv utroligt nemt både at vedligeholde og rengøre.

​Vi forhandler nogle af de førende producenter af linoleumsgulve, f.eks. Tarkett og Forbo, som begge er kendt for at producere gulvbelægning af høj kvalitet. Er du på udkig efter et gulv i linoleum, er du velkommen til at kigge forbi en af vores butikker.

Specialuddannede gulvlæggere inden for linoleum

Vores gulvlæggere er specialuddannede, og de er eksperter, når det kommer til at montere linoleumsgulve på trapper i etageejendomme, men de har også masser af erfaring med større gulvarealer i offentlige institutioner. Dette er steder, hvor der som regel er rigtig meget trafik, der resulterer i større slid. Linoleum er dog også et meget populært valg i private hjem, da man får mulighed for at sætte sit eget personlige præg ved valg af unikke mønstre og flotte farver.

Endvidere skal det nævnes, at vi tilmed kan være behjælpelige i forhold til behandling og vedligeholdelse af gulve.

Hvad er vinylgulve?

Et vinylgulv er det oplagte valg for dig, der ønsker en personlig og smuk indretning, samtidig med at dit nye gulv vil kunne klare alverdens udfordringer i hverdagen. Det skyldes, at de er lige så pæne, som de er støjsvage og behagelige at gå på. Desuden er de lette at gøre rene, og de er yderst slidstærke. Det betyder, at de er i stand til at tåle høj trafik, der ofte forekommer i et køkken, et bryggers eller i en gang.

Med et kvalitetsprodukt fra Tarkett eller Everfloor vil dit liv utvivlsomt blive lettere med et vinylgulv, og herudover kan du vælge det i en lang række forskellige varianter og mønstre.

Vores vinylspecialister vil desuden kunne finde frem til den helt rette løsning til dig, og vi tager både mål, leverer og monterer dit nye gulv. Det eneste, du skal gøre, er at rydde rummet.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

Drømmer du om at få lagt linoleumsgulve eller vinylgulve, er vi de rigtige at kontakte. Vi er specialister, og tilbyder udelukkende gulve af høj kvalitet fra nogle af de førende producenter på markedet. Vores medarbejderstab består af faguddannet personale og gulvlæggere, der har stor erfaring inden for både privat og erhverv med begge typer gulve. Du kan dermed vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder hos os.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 62 62 18 43, eller du kan udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.

Skal du også have foretaget solafskærmning? Så kan vi også være behjælpelig med dette.

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

☎ Gulve & Gardiner +45 62 62 18 43

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt