​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Trægulve og laminatgulve i forskellige farver og spændende strukturer​

​Vil du gerne have lagt nye trægulve? I så fald kan vi med stor sandsynlighed være behjælpelige. Hos Kene Gulve & Gardiner ApS i Odense, nær Ringe & Svendborg på Fyn er vi eksperter, når det kommer til gulve i træ for både erhverv og private. Ved valg af massive trægulve får du bragt naturen indenfor i dit hjem, og et gulv i træ er yderst holdbart, funktionelt og smukt at se på.

​Du har mulighed for at vælge mellem de helt klassiske træsorter, såsom eg, ligesom du kan vælge forskellige farver og spændende strukturer. På den måde kan du selv være med til at sætte dit personlige præg på boligindretningen. Det skal desuden nævnes, at et forskningsprojekt har påvist, at det bidrager til sundere og bedre livskvalitet, når du anvender træ i din bolig, og samtidig er du god ved miljøet.​​

Vi tilbyder laminat fra de førende producenter

Vi fører produkter i høj kvalitet fra en række af de førende producenter på markedet, såsom Tarkett og Wallmann. Disse tilbyder alle fantastiske laminatgulve, der kan give rummet masser af liv, og som du endvidere kan have stor glæde af de næste mange år. Wallmann er én af de største grossister inden for byggematerialer, herunder gulvbelægning, og samtlige af deres produkter er af høj kvalitet, og kan både anvendes til erhverv og privat. 

Populære produkter fra Wallmann er blandt andre:

  • ​No Noise Radon
  • ​No Noise Underlag
  • ​Lungo Vinylgulve
  • ​Herregårdsplank

Kährs er en svensk virksomhed, der altid har arbejdet med træ, og de producerer alt fra spinderokker og trælegetøj til døre og trapper – og naturligvis trægulve, som desuden er svanemærkede. Har du behov for det, vil vores gulvspecialister hellere end gerne vejlede dig, så du kan finde frem til den rette løsning. I 1941 tog Kährs patent på det flerlagede trægulv. Det skulle senere blive til verdens mest solgte trægulvtype – nemlig lamelparketgulv.

Ring eller skriv for et tilbud på trægulve

Søger du trægulve til en konkurrencedygtig pris? I så fald er du havnet det rette sted. Vi tilbyder trægulve fra en række af de førende producenter på markedet til både private og erhverv, hvorfor du er garanteret et slidstærkt gulv i høj kvalitet. Du er velkommen til at ringe til telefon 62 62 18 43, eller send en besked via vores kontaktformular.​​

Vil du hellere have et vinylgulv eller linoleumsgulv, så kan vi også hjælpe dig med det,

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

☎ Gulve & Gardiner +45 62 62 18 43

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt