​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Gulvtæpper for en bedre akustik  

Søger du specialister inden for gulvtæpper? I så fald er du havnet det rigtige sted. Hos Kene Gulve & Gardiner ApS i Odense nær Svendborg og Ringe på Fyn, tilbyder vi moderne gulvtæpper – store såvel som små – til både private og erhverv. Et gulvtæppe er en oplagt løsning for dig, der gerne vil have en bedre akustik samt en varm og hyggelig atmosfære i rummet. Endvidere er det oplagt, hvis du ønsker et slidstærkt gulv på kontoret. 

Uanset hvad har vi med sikkerhed løsningen, da vi tilbyder tæpper i høj kvalitet fra:​

  • Danfloor
  • ​Ege Tæpper
  • ​Fletco Carpets
  • ​HC Tæpper
  • ​Linie Design
  • ​Meltex

Vi tilbyder således kvalitetsprodukter i en lang række forskellige materialer, tykkelser, farver og mønstre, så du kan finde lige netop det gulvtæppe, du søger. Endvidere skal det nævnes, at tæpperne både fås som tæppefliser og som banevare (væg-til-væg), hvilket giver dig en større fleksibilitet, og naturligvis anvendes bæredygtige produkter.​

Fletco Carpets - tuftede og vævede kvaliteter

Fletco Carpets producerer og udvikler gulvtæpper i yderst høj kvalitet, der passer perfekt til det moderne hjem.

Samtlige af deres produkter er produceret i Danmark i CO2-neutral og bæredygtig egenproduktion, der er drevet 100% af vindenergi. Endvidere består deres boligsortiment af en bred og spændende palet af tuftede og vævede kvaliteter i en lang række forskellige farver, og du kan helt selv vælge imellem en tekstil-, skum- eller filtbagside. Dette resulterer i et stort udvalg, når det kommer til væg-til-væg-tæpper til hele din bolig.

Danfloor har elegante og luksuriøse tæpper

Du kan tilmed vælge gulvtæpper fra Danfloor, der tilbyder kollektioner af luksuriøse og elegante tæpper. Det er din sikkerhed for at få et tæppe, der giver dig ekstremt god komfort, samtidig med at der er masser af fokus på design. Med et tæppe fra Danfloor kan du endvidere vælge imellem en lang række forskellige farver, der giver masser af varme og hygge til rummet.

Der er derfor mange gode grunde til, hvorfor du bestemt bør overveje at vælge Danfloor den næste gang, du køber et nyt gulvtæppe.

Egetæpper har fokus på miljøet

Vi tilbyder også gulvtæpper fra Egetæpper, der er din garanti for, at du får et tæppe af høj kvalitet. Egetæpper hører nemlig til blandt de førende virksomheder i Europa i forhold til at udvikle, designe og producere gulvtæpper, der er unikke, og som samtidig har fokus på miljøet. Det gør de ved konstant at arbejde på at kunne håndtere miljømæssige, økonomiske og sociale udfordringer. Er du på udkig efter en virksomhed, der har miljøet for øje, er Egetæpper derfor et rigtig godt bud.

HC Tæpper - afpassede og trendy tæpper

HC Tæpper er en familievirksomhed, der bygger på en række stærke værdier. Her finder du et bredt og spændende sortiment af trendy og moderne tæpper, der passer perfekt til det skandinaviske hjem. Endvidere ser virksomheden et enormt potentiale i håndlavede gulvtæpper, og indgår desuden i et samarbejde med forskellige designere, der er med til at udvikle nye design for virksomheden. For HC Tæpper er tillid et nøgleord, og derfor holder de altid, hvad de lover. Det betyder, at du her er garanteret et produkt af høj kvalitet, som er slidstærkt og holdbart.

Sæt dit eget præg med et gulvtæppe

Er du træt af en dårlig akustik i din bolig, eller kunne du bare godt tænke dig en varmere og mere hyggelig atmosfære? I så fald bør du bestemt investere i et gulvtæppe. Uanset hvilket mærke du vælger, er du hos os garanteret et produkt i højeste kvalitet. Endvidere er et gulvtæppe en fin måde at få sat ens eget personlige præg på et rum, i og med at du har muligheden for at vælge imellem en lang række mønstre, farver, tykkelser og materialer.

Ydermere kan du selv vælge, om du foretrækker firkantede eller runde gulvtæpper. Hos os opnår du stor fleksibilitet i dit valg af gulvtæppe, da de både fås som fliser og i baner.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

Vi tilbyder gulvtæpper i høj kvalitet fra en række af de førende producenter, så du kan få skabt en hyggelig atmosfære samt en god akustik i rummet. Vi sørger desuden for, at du kan vælge imellem et bredt og spændende udvalg af gulvtæpper, så du lettere kan finde den rette løsning for dig.

Få en god snak om et nyt tæppe med en af vores kompetente medarbejdere ved at ringe til telefon 62 62 18 43 eller ved at udfylde vores kontaktformular.​

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

☎ Gulve & Gardiner +45 62 62 18 43

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt