​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Solafskærmning, Gardiner og persienner fra de bedste mærker

Inden vi fordyber os i specielle termer, er det vigtigt at du ved, at solafskærmning, dækker over markiser, traditionelle gardiner og alle former for persienner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner m.fl.

Skal du f.eks. bruge gardiner eller persienner? Så kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Hos Kene Gulve & Gardiner ApS i Odense nær Ringe og svendborg har vi en meget stor faglighed, når det kommer til solafskærmning, særligt gardiner eller persienner. Vores primære kunder kommer fra Fyn, men vi har også kunder i Jylland og på Sjælland. Vi kan bl.a. være behjælpelige med:

  • ​Persienner
  • ​Rullegardiner
  • ​Plissegardiner
  • ​Mørklægningsgardiner
  • Lamelgardiner
  • ​Foldegardiner
  • Træpersienner

​​Vores målsætning er, at vi vil være kendetegnet ved en høj grad af faglighed, saglighed, ordholdenhed og en god kundeoplevelse. Derfor forhandler vi Luxaflex og Velux produkter. Luxaflex ejes af Amerikanske Hunter Douglas, som er verdens største producent af solafskærmning. Hunter Douglas ejer ligeledes Faber. Luxaflex er deres ”first mover” og derfor yder de 5 års garanti på deres produkter – som i øvrigt fremstilles i Danmark.

Søger du traditionelle gardiner forhandler vi Pagunette, hvor vi skræddersyer gardinerne efter mål, så de passer perfekt til dine vinduer.

Hvad koster gardiner?

Uanset om du søger solafskærmning til dit køkken, din stue eller dit soveværelse, kan vi med stor sandsynlighed hjælpe dig. Prisen afhænger naturligvis af en lang række faktorer, såsom hvilket mærke der er tale om, hvor stort vinduet er, hvilken kvalitet du ønsker osv. Vi tilbyder gratis at aflægge dig et besøg, hvor vi laver en opmåling af det, du måtte ønske. Når vi gør det gratis, er det for at sikre os, at den type/form for solafskærmning du ønsker, også passer til dine vinduer og døre.

Luxaflex tilbyder stilrene og innovative kollektioner

Med en løsning fra Luxaflex er du garanteret høj kvalitet, 5 års garanti og et utal af muligheder. Luxaflex tilbyder endvidere et stort og spændende udvalg af stilrene kollektioner, og du kan helt selv vælge, om du ønsker væv, transparent, tæt eller mørklægning. Du er altså sikret en løsning, som lever op til dine ønsker og behov for styring af lys og varme.

Det har altid været Luxaflex’ DNA, at de gerne vil udvikle innovative løsninger, som sikrer dig masser af velvære samt bedre komfort. Det ses blandt andet med deres løsning ved navn PowerView Motorisering, som er i stand til at koble gardinerne til WiFi. På den måde kører de helt af sig selv efter dine ønsker via din smartphone, pebble eller tablet.​

Få en dekorativ og funktionel løsning med gardiner fra Pagunette

Vi tilbyder løsninger af høj kvalitet fra Pagunette, der hører til blandt de førende leverandører af tekstiler, når det kommer til boligindretning. Hos Pagunette finder du løsninger, der med stor sandsynlighed vil kunne løfte indtrykket i f.eks. din stue. Deres gardiner danner nemlig en utroligt flot ramme mellem dit hjem og miljøet udenfor. Pagunette kan derfor være det rette valg for dig, der ønsker kraftige og eksklusive gardinstoffer med et ekstravagant look og god kvalitet.

Endvidere finder du hos Pagunette lyse gardiner, der skaber et æstetisk og moderne udtryk hjemme hos dig. 

Uanset hvad du foretrækker, er du garanteret en dekorativ og funktionel løsning.

Velux er lig med langtidsholdbar kvalitet i fantastisk design

Vi tilbyder som sagt også Velux gardiner. Det er nok de færreste danskere, der ikke kender til Velux. Deres originale gardiner kommer i et fantastisk design, og herudover er du garanteret langtidsholdbar kvalitet – og det gælder, uanset hvilket produkt du vælger. Du kan derfor vide dig sikker på, at du er i trygge hænder, når du køber gardiner og persienner hos os. Velux tilbyder ligesom Luxaflex, motoriserede løsninger. Det kan i visse tilfælde være særdeles fordelagtigt, da Velux vinduer typisk sidder højt oppe. Du kan f.eks. få med solceller eller traditionelle batterier.

Opnå større velvære derhjemme med nye gardiner

Vi har nøje udvalgt de bedste gardiner og persienner fra nogle af de største mærker på markedet. På den måde kan du vide dig sikker på, at du får en løsning, der lever op til de fleste krav om kvalitet og design. Hos os er du altså sikret en løsning, der giver dig større velvære derhjemme.

Ring eller skriv i dag for yderligere information

Søger du således ny solafskærmning fra de mest anerkendte mærker på markedet, er du kommet til det helt rette sted. Vi har en stor grad af erfaring inden for dette område, og det gælder både, når det kommer til persienner, lamelgardiner og plissegardiner eller andre produkter. Der er således ingen opgave, der er for stor eller for lille til os. Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan enten vælge at sende en besked via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside, eller du kan ringe til telefon 62 62 18 43. Vi glæder os meget til at høre fra dig og hjælpe dig med lige præcis din opgave – det er vores passion. 

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

☎ Gulve & Gardiner +45 62 62 18 43

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt