​Over 25 års erfaring

Markedets bedste mærker

​Kunder i hele landet

​Medlem af Ejendom Danmark

Startpakke til nystartede virksomheder / iværksætteri

Erfaringsmæssigt ved vi, at økonomi sjældent er det, der for nystartede virksomheder får den nødvendige prioritering.

Det er imidlertid meget vigtig at have denne del med.

Rigtig mange nystartede virksomheder lægger hele deres energi - og forståeligt nok - på at fokusere på det produkt de har udviklet, eller den serviceydelse de kan tilbyde. 

  • Gennemtænk en god og sælgende/bæredygtig forretningsplan til gennemgang for eventuelle investorer.
  • Hav fra start et indestående i banken, så du ikke er sårbar i forhold til eventuelle kriser i samfundet.
  • Hårdt arbejde og atter hårdt arbejde - det kommer man ikke udenom.
  • Nytænkning - forudsætning for at man forbliver på det gode og indbringende spor.

​Tag en snak med os, om hvad der i en opstartsfase er vigtig at holde styr på, og øje med det - det kan være det, der gør, at du overlever med din idé og koncept.

​Vi vil gerne hjælpe, og det vil vi, fordi der for os ligger en stor tilfredsstillelse i at kunne hjælpe en nystartet virksomhed på benene, og over den første spæde start. Og så forhåbentlig få skabt et godt, tillidsfuldt og langvarigt samarbejde.


Vi er medlem af Nordfyn Erhvervs rådgiverkorps, som tilbyder 2 timers gratis rådgivning, der kan være telefonisk, via mail eller et fysisk møde, helt afhængig af hvad vi bliver enige om. Tilbuddet er målrettet nystartede virksomheder (0-3 år). Det er underforstået, at tilbuddet alene er til medlemmer af Nordfyn Erhverv.

​Udvikling Fyn A/S tilbyder individuel sparring og vejledning, som giver adgang til gode råd og vejledning fra en bred vifte af specialister. Det kan være advokater, revisorer, salgscoaches, tekstforfattere, grafikere, markedsanalytikere med flere. Kene er med i Udvikling Fyn's korps af private rådgivere. Se mulighederne på Udvikling Fyns's hjemmeside under fanebladet iværksætteri og iværksætter vejledning.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt os

☎ Hovednummer +45 70 20 24 65

☎ Kene Gulve +45 62 62 18 43

Du er også velkommen til at rette henvendelse igennem formularen.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt